دوشنبه، ۱ مهر ۱۳۹۸
September 23, 2019
  جستجو

سرويس اشتراک ويديو ‎آیا میدانستید با پیوستن به کاربران افتخارى پارس فارس می توانید مطلب منتشر کنید و همه بازديد هايتان را به پول تبديل كنيد ؟

همین الان به ما بپیوندید و کسب درآمدتونو شروع کنید !


استاندارد: حد مجاز اسیدهای چرب اشباع روغن های خوراکی 5 درصد کاهش یافت

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶       ۰۹:۴۱       15/19403     
  سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: حد مجاز اسیدهای چرب اشباع با تلاش این سازمان و همکاری سازمان های نظارتی و تولید کنندگان روغن، از بیشینه 30 به 25 درصد در استاندارد ملی ایران شماره 9131 با عنوان «روغن خوراکی مصرفی خانوار- ویژگی ها و روش های آزمون» کاهش یافت.

 به گزارش پارس فارس از دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال، این موضوع در نشست شورای سیاستگذاری روغن ها و چربی های خوراکی برای کاهش میزان اسیدهای چرب اشباع در روغن ها و چربی های خوراکی و همچنین نشست تخصصی ارتقا و بهبود مستمر ایمنی و کیفیت روغن خوراکی مصرفی خانوار مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
برپایه این گزارش، حد مجاز اسیدهای چرب اشباع از بیشینه 30 به 25 درصد در استاندارد ملی ایران شماره 9131 با عنوان «روغن خوراکی مصرفی خانوار- ویژگی ها و روش های آزمون» کاهش پیدا کرد.
در این نشست، «وحید مرندی مقدم» معاون نظارت بر اجرای استاندارد گفت: سازمان ملی استاندارد ایران با همکاری های بین بخشی بویژه تعامل و همکاری با سازمان های نظارتی و انجمن ها، ارتقای بهداشت، ایمنی و سلامت مصرف کننده به خصوص در زمینه مواد غذایی و خودرو را در اولویت قرار داده است.
«زهرا عبداللهی» مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست از همکاری صمیمانه سازمان ملی استاندارد ایران تقدیر کرد و گفت: با همکاری های صورت گرفته در دو سال گذشته، میزان قند، نمک و چربی در استانداردهای ملی ایران و رعایت آن توسط تولیدکنندگان انجام شد که اقدام مناسبی برای ارتقا سلامت مصرف کنندگان بود.

لینک کوتاه :

دیدگاه کاربران

تا الان دیدگاهی در رابطه با این مطلب ثبت نشده !

درج دیدگاه





Top