دوشنبه، ۴ شهریور ۱۳۹۸
August 26, 2019
  جستجو

سرويس اشتراک ويديو ‎آیا میدانستید با پیوستن به کاربران افتخارى پارس فارس می توانید مطلب منتشر کنید و همه بازديد هايتان را به پول تبديل كنيد ؟

همین الان به ما بپیوندید و کسب درآمدتونو شروع کنید !


تولید سوسیس ماهی غنی شده با امگا ۳ توسط محققان ایرانی

۲۰ دی ۱۳۹۷       ۱۰:۵۹       8009/108865     
محققان ایرانی نوعی سوسیس ماهی تولید کردند که با ژل امگا ۳ غنی شده و مقاوم به حرارت است.

 پارس فارس - محققان یک شرکت دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری آذربایجان غربی موفق به تولید سوسیس ماهی غنی شده با ژل امگا ۳ مقاوم به حرارت شدند.

این محصول در صنایع غذایی و شیلاتی کاربرد دارد.

با توجه به اینکه مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت بدن به ویژه برای شهروندان ایرانی که رتبه نخست تصلب شراین در دنیا را دارند بسیار ضروری است. محققان ایرانی در این حوزه موادی تولید کردند که از تصلب شراین   جلوگیری می‌کند.

با استفاده از این فناوری، غنی‌سازی اسید چرب امگا ۳ تا دستگاه گوارش مصرف کننده از آسیب فیزیکی وشیمیایی محافظت می‌شود و تمام خواص امگا۳ به بدن مصرف کننده می‌رسد.

 

منبع: فارس

لینک کوتاه :

دیدگاه کاربران

تا الان دیدگاهی در رابطه با این مطلب ثبت نشده !

درج دیدگاه



اشتراک گذاری



Top